Kreeft bij Kale & de Bril

Wij beschikken over een Homarium, een zoutwater leefsysteem, waarin onze kreeften te zien zijn. Daarnaast serveren wij onze oesters ook direct uit dit Homarium. Van April t/m half Juli is het Oosterscheldekreeft seizoen, buitenom dit seizoen serveren we Europese kreeft of Canadese kreeft.

Wij serveren kreeft als toevoeging in het reguliere menu of als 3 tot 6 gangen kreeftenmenu. De kreeft komt in het menu als Salade, bisque en halve kreeft natuur als hoofdgerecht en kan worden aangevuld met een extra vegetarisch tussengerecht, kaas en dessert. De prijs hiervan varieert vanwege vraag en aanbod bij onze leverancier.

Tevens zijn wij trots lid van Stichting Promotie Oosterscheldekreeft!
Voor meer informatie zie: www.oosterscheldekreeft.nl

Wilt u bij ons kreeft eten? Reserveer deze dan van tevoren, we kunnen namelijk niet garanderen dat er voldoende kreeften op voorraad zijn. U kunt in ons reserveringssysteem kiezen voor "Kreeft Reserveren".