Wij zijn Kale & de Bril

Bron: PZC (14-12-17, 20:23)

 

Lees meer

Home > Over ons uitgebreid

Zeeuwse chefs beginnen restaurant Kale & de Bril in Goes

GOES - Zeeuwse koks Marc Everse en Niek Traas openen op 2 januari een nieuwe eetgelegenheid in Goes: restaurant Kale & de Bril. Ze willen een restaurant op niveau neerzetten, waar gasten voor een betaalbare prijs in een ongedwongen sfeer kunnen eten.

 

Traas (31) en Everse (28) deden al ervaring op in hoog aangeschreven restaurants als 't Veerhuis in Wolphaartsdijk, de Kromme Watergang in Hoofdplaat en Scherp in Middelburg.

Tijdens een gezamenlijke periode bij restaurant At Sea op Bonaire bedachten ze het plan om samen een restaurant te beginnen.

Kale & de Bril komt aan de Piet Heinstraat 3a. Het biedt straks plaats aan maximaal 35 personen. De naam van het restaurant slaat op de twee initiatiefnemers zelf.

 

Kale & de bril MENU Geniet van het 6 gangen menu voor 55 Euro. Bekijk hier het menu of Reserveer direct!